Turtă dulce

Bunica Maria avea cea mai de preț comoară, pe care o strângea la piept de fiecare data cu dragoste: 3 nepoțele frumoase și zglobii, care îi bucurau zilele și sufletul cu voioșia lor.

Nepoțelele aveau părul ondulat, negru, blond și roșcat, luminițe în priviri și obraji mereu roșii de la bucuria cu care se jucau.

De drag, bunica le striga Rontunjoarele și le alinta de fiecare dată cu vorba blândă și cu cele mai gustoase dulciuri. Preferata Rotunjoarelor era turta dulce și pentru că niciodată nu se puteau hotărî de care să ceară bunicii, aceasta făcea pe plac fiecăreia. Rotunjoarei cu părul roșcat, de căpșuni, rotunjoarei blonde cu caise și rotunjoarei brunete, cu gem de prune.

 

După o zi întreagă de joacă, bunica le ieșea în prag cu un coșuleț plin cu turtă dulce și cât ele se bucurau de gustul copilăriei, Buna le spunea povestea spicelor de grâu și le împletească părul în  mândre cosițe.

Și astăzi, când ne gândim la frumusețea copilăriei, aroma de turtă dulce cu gem de fructe este cea care ne amintește de bunica și de aventurile celor trei Rotunjoare.

Povestea gustului bun, aromat și delicios continuă. Rotunjoarele de turtă dulce duc bucuria copilăriei mai departe, punând pe fețele copiilor un zâmbet mare, cât o vacanță de vară!

Shopping Cart
Call Now Button