Brutăria Moara Maria

Din dragoste pentru gustul bun​

Povestea Brutăriei Moara Maria s-a născut în 1994, din dragostea unui om pentru grâne și pentru sărbătoarea numită „pâine”. Constantin Ardelean a scris o poveste despre omenie, despre familie, despre bucuria de a munci pământul și de a-i culege roadele pe care mai apoi, le-a transformat în motiv de a ne aduna cu toții la masă. Sunt aproape 30 de ani în care povestea fiecărei pâini începe în lanul de grâu, trece prin Brutăria Moara Maria, apoi ajunge în casele tuturor.

Din 2020, povestea  este scrisă de urmașii celui care a pus primele spice de grâu la fundația Brutăriei. Raluca și Marcel Ardelean au dus tradiția gustului mai departe, și inspirați de încrederea, experiența și tenacitatea Ralucăi,  au reinventat și înviat rețete, povești, amintiri despre gustul autentic, bun și curat.

Astăzi, Brutăria Moara Maria continuă să își spună povestea prin investiții de peste 100.000 de euro, o echipă dornică să ducă tradiția mai departe și un management determinat să o transforme în brand național. Câștigătoare a trei premii GastroPan în 2022 și 2023 pentru Mini cozonacul plin de umplutură, pentru Pâinea cu prune și nuci și pentru Pâinea Anului, Brutăria Moara Maria își scrie povestea, filă cu filă!

Pe lângă cele 13.000 de pâini produse pe lună, din 2022, ”Rotunjoarele” sunt parte din povestea de dezvoltare a unei noi linii de producție din Brutăria Moara Maria. Cu utilaje de tehnologie japoneză și interes din partea distribuitorilor naționali și internaționali, Rotunjoarele au ajuns în rețeaua unuia dintre cei mai mari retaileri din România și în fluxul de distribuție al unui distribuitor din Spania.

 

Fiecare produs creat respectă gustul natural și sănătos. Brutăria Moara Maria trăiește prin fiecare spic de grâu transformat în pâine și cinstește memoria trecutului, prin păstrarea tradiției și modernizarea prezentului, pentru un viitor cu gust autentic românesc.

 

 

”Obiectivul nostru este să devenim un brand național. Aceasta înseamnă să oferim un produs pe care românii să îl îndrăgească pentru gust, calitate și emoții pe care le dăruiește.” Raluca ArdeleanFiecare produs creat în Brutărie respectă gustul natural și sănătos

Brutăria Moara Maria trăiește prin fiecare spic de grâu transformat în pâine și cinstește memoria trecutului, prin păstrarea tradiției și modernizarea prezentului, pentru un viitor cu gust autentic românesc.

Shopping Cart
Call Now Button