Termeni si conditii

 

Website-ul www.moaramaria.ro, numit în continuare www.brutariamoaramaria.ro, este proprietatea SC Moara Maria SRL, fima înregistrată în județul Timiş, Str. Martir Cloșca 6 B, cu datele de identificare la registrul comerțului 7216096, : J35/1380/2019, număr de telefon 0741092 221, numită în continuare Brutaria Moara Maria.

Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC Moara Maria SRL își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

SC Moara Maria SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal pe site-ul www.brutariamoaramaria.ro și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Moara Maria SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Accesul și utilizarea website-ului www.brutariamoaramaria.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găși informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile, imaginile, grafica și alte elemente publicate pe website-ului www.brutariamoaramaria.ro – sunt proprietatea SC Moara Maria SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Moara Maria SRL a elementelor de mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugăm să ne contactați pe e-mail brutariamoaramaria@gmail.com sau să sunați la numărul de telefon 0741 092 221.

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor și serviciilor  SC Moara Maria SRL.  SC Moara Maria SRL nu acordă nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistentă pe website-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.brutariamoaramaria.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către SC Moara Maria SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către SC Moara Maria SRLL a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de SC Moara Maria SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

SC Moara Maria SRL va păstra confidențialitatea acestor informații. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Garanția produselor

Perioada de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. SC Moara Maria SRL este responsabilă de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.

Date de identificare firma

SC Moara Maria SRL

C.I.F: 7216096

Nr. de înmatriculare la Registrul Comerțului:  J35/235/1995

Sediu: Sat Chizatau jud Timis

 

Shopping Cart
Call Now Button